vineri, 22 mai 2009

18-21 MAI 2009

18-21 MAI 2009


Cu ocazia Zilelor Liceului Teoretic”Tudor Arghezi” din Craiova, dascalii si elevii acestei reputate unitati de invatamant doljene au pregatit un amplu program de manifestari dedicate Zilelor Scolii.
Catedra de Limba si literatura romana a pregatit momente lirice din opera argheziana in incinta bibliotecii liceului, a fost prezentata revista liceului “Bilete de ucenici” in paginile careia se regasesc variate creatii literare, apartinand elevilor claselor I-XII. Amintim si realizarea unei expozitii de carte, semnata Tudor Arghezi, festivitatea de premiere a elevilor care au obtinut rezultate remarcabile la Olimpiada de Limba romana sau la diferite concursuri de creatie literara, prezentarea numeroaselor teme din opera argheziana in Power Point-“Jocul in poezia argheziana”, “ Credinta si tagada in poezia lui T.Arghezi”, “Universul poetic arghezian”, “Poezia copilariei”.
Un loc insemnat l-a avut si cenaclul literar, o ocazie de a descoperi elevi talentati, dar si initializarea acestora in tainele muncii de creatie.

Pentru mai multe poze click pe: http://m3lli.piczo.com/zileleliceuluiromana

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP