joi, 9 aprilie 2009

De la suflet pentru suflet

Cu numai o saptamana inainte de Sfintele Sarbatori Pascale, elevii clasei a XI - a B au avut initiativa de a oferi cadouri copiilor din casele de tip familial "Aripi de Serafimi", "Luceafarul", "Solaris" si "Curcubeul", apartinand Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj.
Acesti inimosi elevi ai Liceului Teoretic "Tudor Arghezi" din Craiova au organizat o campanie umanitara intitulata "De la suflet pentru suflet", incercand sa aduca un zambet pe fetele copiilor institutionalizati.
Astfel, initiatorii actiunii au construit o urna si au pus fiecare, dupa posibilitati, bani pentru a cumpara cadouri sufletelor uitate de semeni.
Pe data de 8.04.2009, elevii clasei a-XI-a B: Iovan Alina, Bondoc Anisoara, Nedelcu Alexandra, Ene Emilia, Bodnar Letitia, coordonati de domnisoara profesoara de limba si literatura romana Loredana Neagoe si de domnul diriginte Ion Rosu, , au pregatit pachete ce contineau: cozonaci, prajituri, banane, portocale, sucuri naturale, etc..
Insotiti de d-na Claudia Medelet, reprezentantul D.G.A.S.P.C. Dolj, dar si de profesorii Loredana Neagoe, Venera Efrim, Ion Rosu, elevii nostri au oferit aceste cadouri copiilor institutionalizati care ne-au impresionat prin lacrimile aparute pe obraji.
Activitatea umanitara, "De la suflet pentru suflet", a avut ecouri in mass-media craioveana, elevii implicati fiind apreciati si felicitati pentru gestul caritabil realizat.
Iovan Alina
Bondoc Anisoara
clasa a XI - a B
prof. coordonator Loredana Neagoe
  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP